3/10/14

menú d'avui



divendres 3 d’octubre  de 2014


ENTRANTS

Crema de pèsols amb pernil
Amanida provençal
Amanida de llegums amb tonyina
Arròs al niu
Esqueixada de bacallà  (supl. 6€)
Pernil ibèric i coca amb tomàquet (supl. 6€)


PRINCIPALS

Peix del dia
Pollastre a la cassola
Llibret de llom farcit de pernil i formatge         
Bistec de vedella a la planxa amb guarnició
Magret d’ànec al grill (supl. 7€)
Bacallà amb guarnició (supl. 7€)
Entrecot de vedella al grill (supl. 7€)


LES  POSTRES:

Meló
Síndria
Gelat de llimona
Brownie
Flam de formatge
Iogurt natural

Vi de la casa i aigües inclosos
• Gasosa Casa Negre 1/2 l: 0,90€, 1 l. 1,50€


SERVEI MÍNIM 1 MENÚ PER PERSONA

Preu:  12 €  (iva inclòs)

No hay comentarios: