divendres 3 d’octubre  de 2014
ENTRANTS
Crema de pèsols amb pernil
Amanida provençal
Amanida de llegums amb tonyina
Arròs al niu
Esqueixada de bacallà 
(supl. 6€)
Pernil ibèric i coca amb tomàquet (supl. 6€)
PRINCIPALS
Peix del dia
Pollastre a la cassola
Llibret de llom farcit de pernil i formatge          
Bistec de vedella a la planxa amb guarnició
Magret d’ànec al grill (supl. 7€)
Bacallà amb guarnició (supl. 7€)
Entrecot de vedella al grill (supl. 7€)
LES  POSTRES:
Meló 
Síndria
Gelat de llimona 
Brownie
Flam de formatge
Iogurt natural 
Vi de la casa i aigües inclosos
• Gasosa Casa Negre 1/2 l: 0,90€, 1 l. 1,50€
SERVEI MÍNIM 1 MENÚ PER PERSONA
Preu:  12 €  (iva inclòs)
No hay comentarios:
Publicar un comentario