Menú a la carta
Diumenge 7 de setembre del 2014
ENTRANTS
Sopa
freda de tomàquet i fuet
Amanida
de figues i formatge
Amanida
de tomàquets amb mozzarella de búfala
Caps
d’espàrrecs D.O. Navarra XXL (5 € supl.)
Empedrat
de bacallà esqueixat
Sípia
i patata amb all i oli
El “canaló”
de la casa amb la seva amanida
Arròs
caldós mariner amb llamàntol
PRINCIPALS
Lluç
de palangre a la romana
Sípia
a la planxa amb guarnició
Conill
cuinat a baixa temperatura
Garró
del pernil confitat a l’antiga
Peus
de porc amb bolets
Filet
de vedella al grill amb guarnició (5 € supl.)
Entrecot
de vedella a la brasa amb guarnició
Magret
d’ànec a la brasa amb pomes “collita pròpia”
“Les
botifarres” de Can Rovira a la brasa amb guarnició
Postres, vi de la casa, aigua mineral inclosos
Preu: 22 €  (IVA.
inclòs)
Consum mínim per persona 1 menú
Demaneu la nostra carta de vins
*Totes les verdures i hortalisses de temporada són de
collita pròpia i ecològiques.
No hay comentarios:
Publicar un comentario