1/8/14



divendres  1 d’agost   de 2014

ENTRANTS

Crema de carbassó de collita pròpia
Amanida provençal
Mongeta tendra de l’hort amb patata al vapor
Fideus gruixuts a la marinera
Esqueixada de bacallà  (supl. 6€)
Pernil ibèric i pa amb tomàquet (supl. 6€)

PRINCIPALS

Peix del dia
Llibret  de llom amb guarnició
Pollastre al chilindron
Bistec de vedella  al grill amb patates fregides
Magret d’ànec al grill (supl. 7 €)
Entrecot al grill amb guarnició (supl. 8€)

LES  POSTRES

Fruita del temps
Pastis del dia
Iogurt cassola
Gelat de vainilla amb toffee
Préssec amb almívar

Vi de la casa i aigües inclosos
• Gasosa Casa Negre 1/2 l: 0,90€, 1 l. 1,50€

SERVEI MÍNIM 1 MENÚ PER PERSONA

Preu:  12 €  (iva inclòs)

No hay comentarios: