divendres  1 d’agost   de 2014
ENTRANTS
Crema de carbassó de collita pròpia 
Amanida provençal
Mongeta tendra de l’hort amb patata al vapor
Fideus gruixuts a la marinera
Esqueixada de bacallà 
(supl. 6€)
Pernil ibèric i pa amb tomàquet (supl. 6€)
PRINCIPALS
Peix del dia
Llibret  de llom amb
guarnició
Pollastre al chilindron
Bistec de vedella  al
grill amb patates fregides
Magret d’ànec al grill (supl. 7 €)
Entrecot al grill amb guarnició (supl. 8€)
LES  POSTRES
Fruita del temps
Pastis del dia 
Iogurt cassola 
Gelat de vainilla amb toffee
Préssec amb almívar
Vi de la casa i aigües inclosos
• Gasosa Casa Negre 1/2 l: 0,90€, 1 l. 1,50€
SERVEI MÍNIM 1 MENÚ PER PERSONA
Preu:  12 €  (iva inclòs)
No hay comentarios:
Publicar un comentario