Dilluns 14  de juliol  de 2014
ENTRANTS
Sopa de tomàquet i síndria
Amanida provençal
Amanida d’ estiu 
Macarrons amb carbassó 
Esqueixada de bacallà 
(supl. 6€)
Pernil ibèric i pa amb tomàquet (supl. 6€)
PRINCIPALS
Estofat de calamars amb pèsols 
Bacallà a la romana 
Ous ferrats amb pernil i patates 
Llonza ibèrica al grill amb patata al caliu i all i
oli  
Magret d’ànec al grill (supl. 7€)
Bacallà amb guarnició (supl. 7€)
LES  POSTRES
Macedònia 
Prèsec 
Iogurt natural 
Flam de cafè amb nata 
Gelat variat
Vi de la casa i aigües inclosos
• Gasosa Casa Negre 1/2 l: 0,90€, 1 l. 1,50€
SERVEI MÍNIM 1 MENÚ PER PERSONA
Preu:  12
€  (iva inclòs)
No hay comentarios:
Publicar un comentario