23/5/14

menú del dia



divendres  23 de maig  de 2014


ENTRANTS

Vichyssoise
Amanida provençal
Amanida de llenties
Fideus gruixuts amb costelló
Esqueixada de bacallà  (supl. 6€)
Pernil ibèric i pa amb tomàquet (supl. 6€)

PRINCIPALS

Peix del dia
Llom rostit al forn amb salsa de pebre
Ragout de vedella amb patates
Bacallà amb guarnició (supl. 7€)
Entrecot de vedella al grill (supl. 7 €)
Magret d’ànec al grill (supl. 7 €)


LES  POSTRES

Fruita del temps
Flam d’ou amb nata
Pastis del dia
Iogurt casolà
Xarrup de llimona
Poma al forn

Vi de la casa i aigües inclosos
• Gasosa Casa Negre 1/2 l: 0,90€, 1 l. 1,50€



SERVEI MÍNIM 1 MENÚ PER PERSONA


Preu:  12 €  (iva inclòs)

No hay comentarios: