divendres  23 de maig  de 2014
ENTRANTS
Vichyssoise
Amanida provençal
Amanida de llenties
Fideus gruixuts amb costelló
Esqueixada de bacallà 
(supl. 6€)
Pernil ibèric i pa amb tomàquet (supl. 6€)
PRINCIPALS
Peix del dia
Llom rostit al forn amb salsa de pebre
Ragout de vedella amb patates
Bacallà amb guarnició (supl. 7€)
Entrecot de vedella al grill (supl. 7 €)
Magret d’ànec al grill (supl. 7 €)
LES  POSTRES
Fruita del temps 
Flam d’ou amb nata
Pastis del dia
Iogurt casolà
Xarrup de llimona
Poma al forn
Vi de la casa i aigües inclosos
• Gasosa Casa Negre 1/2 l: 0,90€, 1 l. 1,50€
SERVEI MÍNIM 1 MENÚ PER PERSONA
Preu:  12 €  (iva inclòs)
No hay comentarios:
Publicar un comentario