26/4/14

menu diumenge



Menú a la carta
   
Diumenge 27 d’abril del 2014

ENTRANTS

Sopa freda de tomàquet amb crostons d’all i alfàbrega
Amanida waldorf
Amanida provençal
Carpaccio de vedella amb “Harry’s bar”
Estofat de llenties amb salmó
Trinxat de col i patata amb papada del coll
Raviolis als 4 formatges
Paella d’arròs mariner amb llamàntol
Musclos amb salsa a la marinera
Ous al benedictine

PRINCIPALS

Lluç a la Donosti
Bacallà amb seques i allioli gratinat
Sípia a la planxa amb gremolota
Costella de porc al forn amb puré de cigrons
Pollastre de pagès a baixa temperatura amb botifarra del perol
Conill a la mostassa
Peus de porc amb bolets
Entrecot de vedella a la brasa amb guarnició
Magret d’ànec a la brasa amb guarnició


Postres, vi de la casa, aigua mineral inclosos

Preu: 22 €  (IVA. inclòs)

Consum mínim per persona 1 menú
Demaneu la nostra carta de vins
*Totes les verdures i hortalisses de temporada són de collita pròpia i ecològiques.

No hay comentarios: