Menú a la carta
Diumenge 27 d’abril del 2014
ENTRANTS
Sopa
freda de tomàquet amb crostons d’all i alfàbrega
Amanida
waldorf
Amanida
provençal
Carpaccio
de vedella amb “Harry’s bar”
Estofat
de llenties amb salmó
Trinxat
de col i patata amb papada del coll
Raviolis
als 4 formatges
Paella
d’arròs mariner amb llamàntol
Musclos
amb salsa a la marinera
Ous
al benedictine
PRINCIPALS
Lluç
a la Donosti 
Bacallà
amb seques i allioli gratinat
Sípia
a la planxa amb gremolota
Costella
de porc al forn amb puré de cigrons
Pollastre
de pagès a baixa temperatura amb botifarra del perol
Conill
a la mostassa
Peus
de porc amb bolets
Entrecot
de vedella a la brasa amb guarnició
Magret
d’ànec a la brasa amb guarnició
Preu: 22 €  (IVA.
inclòs)
Consum mínim per persona 1 menú
Demaneu la nostra carta de vins
*Totes les verdures i hortalisses de temporada són de
collita pròpia i ecològiques.
No hay comentarios:
Publicar un comentario