dilluns 28 d’abril de 2014
ENTRANTS
Crema de carbassa
Amanida Waldorff 
Estofat de llenties amb salmó
Col i flor amb pernil i beixamel gratinada
Esqueixada de bacallà 
(supl. 6€)
Pernil ibèric i pa amb tomàquet (supl. 6€)
Amanida Xató (supl. 6€)
PRINCIPALS
Lluç de palangre a la romana
Conill a la mostassa
Truita de calçots
Albergínia farcida de bolonyesa
Entrecot de vedella al grill (supl. 7€)
Bacallà amb guarnició (supl. 7€)
LES  POSTRES
Poma al forn
Pastis selva negra 
Flam d’ou amb nata
Gelat de llimona
Iogurt 
Vi de la casa i aigües inclosos
• Gasosa Casa Negre 1/2 l: 0,90€, 1 l. 1,50€
SERVEI MÍNIM 1 MENÚ PER PERSONA
Preu:  12 €  (iva inclòs)
No hay comentarios:
Publicar un comentario