28/4/14

menú d'avui



dilluns 28 d’abril de 2014

ENTRANTS

Crema de carbassa
Amanida Waldorff
Estofat de llenties amb salmó
Col i flor amb pernil i beixamel gratinada
Esqueixada de bacallà  (supl. 6€)
Pernil ibèric i pa amb tomàquet (supl. 6€)
Amanida Xató (supl. 6€)

PRINCIPALS

Lluç de palangre a la romana
Conill a la mostassa
Truita de calçots
Albergínia farcida de bolonyesa
Entrecot de vedella al grill (supl. 7€)
Bacallà amb guarnició (supl. 7€)

LES  POSTRES

Poma al forn
Pastis selva negra
Flam d’ou amb nata
Gelat de llimona
Iogurt


Vi de la casa i aigües inclosos
• Gasosa Casa Negre 1/2 l: 0,90€, 1 l. 1,50€


SERVEI MÍNIM 1 MENÚ PER PERSONA


Preu:  12 €  (iva inclòs)

No hay comentarios: