dijous  13 de març  de 2014
ENTRANTS
Brou a la reina
Amanida provençal
Bròquil de l’hort gratinat amb pernil
Espagueti a la “puttanesca“ 
Esqueixada de bacallà 
(supl. 6€)
Pernil ibèric i pa amb tomàquet (supl. 6€)
Amanida Xató amb les truites  (supl. 8€)
Carpaccio de tonyina vermella (supl. 3€)
PRINCIPALS
Paella marinera
Peix del dia
Pollastre Stroganoff 
Bistec de vedella a la planxa amb patates roses
Bacallà amb guarnició (supl. 7€)
Entrecot de vedella al grill (supl. 7€)
LES  POSTRES
Fruita del temps
Iogurt  de maduixa
Pastis del dia
Cornet de torró
Flam d’ou amb nata
Vi de la casa i aigües inclosos
• Gasosa Casa Negre 1/2 l: 0,90€, 1 l. 1,50€
SERVEI MÍNIM 1 MENÚ PER PERSONA
Preu:  12 €  (iva inclòs)
No hay comentarios:
Publicar un comentario