dimecres 12 de març  de
2014
ENTRANTS
Crema de porros
Amanida de cruixents
Estofat de seques amb xoriç
Fideua de Vilanova
Esqueixada de bacallà 
(supl. 6€)
Pernil ibèric i pa amb tomàquet (supl. 6€)
Amanida Xató (supl. 6€)
PRINCIPALS
Sardines a la planxa amb all i julivert
Salsitxes amb ceba i tomàquet
Llom del porc ......
Ous al plat
Bacallà amb guarnició (supl. 7€)
Entrecot de vedella al grill (supl. 7€)
LES  POSTRES
Taronja 
Plàtan 
Gelat de llimona
Flam d’ou amb nata
Iogurt de maduixa
Pastis d’albercoc 
Vi de la casa i aigües inclosos
• Gasosa Casa Negre 1/2 l: 0,90€, 1 l. 1,50€
SERVEI MÍNIM 1 MENÚ PER PERSONA
Preu:  12 €  (iva inclòs)
No hay comentarios:
Publicar un comentario