21/3/14

menú d'avui



divendres 21 de març  de 2014


ENTRANTS

Crema de bròquil de l’hort
Amanida provençal
Estofat de verdures
Fideus gruixuts a la cassola amb sèpia
Esqueixada de bacallà  (supl. 6€)
Pernil ibèric i pa amb tomàquet (supl. 6€)
Amanida Xató  (supl. 6€)

PRINCIPALS

Verat a la planxa
Brandada de bacallà
Peus de porc amb bolets
Bistec de vedella al grill amb guarnició
Bacallà amb guarnició (supl. 7€)
Entrecot de vedella al grill (supl. 7€)
Magret d’ànec al grill (supl. 7 €)


LES  POSTRES

Fruita del temps
Iogurt  natural
Pastis de formatge
Gelat de llimona
Mus de coco i pinya

Vi de la casa i aigües inclosos
• Gasosa Casa Negre 1/2 l: 0,90€, 1 l. 1,50€

SERVEI MÍNIM 1 MENÚ PER PERSONA


Preu:  12 €  (iva inclòs)

No hay comentarios: