divendres 21 de març  de
2014
ENTRANTS
Crema de bròquil de l’hort
Amanida provençal
Estofat de verdures
Fideus gruixuts a la cassola amb sèpia 
Esqueixada de bacallà 
(supl. 6€)
Pernil ibèric i pa amb tomàquet (supl. 6€)
Amanida Xató  (supl. 6€)
PRINCIPALS
Verat a la planxa
Brandada de bacallà
Peus de porc amb bolets
Bistec de vedella al grill amb guarnició
Bacallà amb guarnició (supl. 7€)
Entrecot de vedella al grill (supl. 7€)
Magret d’ànec al grill (supl. 7 €)
LES  POSTRES
Fruita del temps
Iogurt  natural
Pastis de formatge
Gelat de llimona
Mus de coco i pinya
Vi de la casa i aigües inclosos
• Gasosa Casa Negre 1/2 l: 0,90€, 1 l. 1,50€
SERVEI MÍNIM 1 MENÚ PER PERSONA
Preu:  12 €  (iva inclòs)
No hay comentarios:
Publicar un comentario