19/2/14

menú del dia



dimecres  19  de febrer  de 2014

ENTRANTS

Crema de porros amb torradetes
Amanida tropical
Estofat de mongetes amb xoriç
Fideua de Vilanova
Esqueixada de bacallà  (supl. 6€)
Pernil ibèric i pa amb tomàquet (supl. 6€)
Amanida Xató (supl. 6€)

PRINCIPALS

Peix del dia
Pollastre a la cassola
Llom de porc al grill amb patates roses
Xurrasco de vedella amb guarnició
Magret d’ànec al grill (supl. 7€)
Bacallà amb guarnició (supl. 7€)
Entrecot de vedella al grill (supl. 7€)

LES  POSTRES

Fruita del temps
Flam de formatge
Gelat variat
Préssec en almívar
Iogurt casolà
Pastis de tres xocolates


Vi de la casa i aigües inclosos
• Gasosa Casa Negre 1/2 l: 0,90€, 1 l. 1,50€


SERVEI MÍNIM 1 MENÚ PER PERSONA


Preu:  12 €  (iva inclòs)

No hay comentarios: