20/2/14

menú d'avui



Dijous  20 de febrer  de 2014


ENTRANTS

Crema de pastanaga
Amanida provençal
Macarrons amb salsa de bolets
Coliflor gratinada amb pernil
Esqueixada de bacallà  (supl. 6€)
Pernil ibèric i pa amb tomàquet (supl. 6€)
Amanida Xató (supl. 6€)


PRINCIPALS

Paella marinera
Peix del dia
Tall rodó de vedella  rostit a la jardinera
Conill  a l´ajillo
Magret d’ànec al grill amb peres a la sangria(supl. 7€)
Bacallà amb guarnició (supl. 7€)
Entrecot de vedella al grill (supl. 7€)


LES  POSTRES

Fruita del temps
Pastis del dia
Iogurt  natural
Poma al forn
Flam de cafè


Vi de la casa i aigües inclosos
• Gasosa Casa Negre 1/2 l: 0,90€, 1 l. 1,50€


SERVEI MÍNIM 1 MENÚ PER PERSONA

Preu:  12 €  (iva inclòs)

No hay comentarios: