Dijous  20 de febrer  de 2014
ENTRANTS
Crema de pastanaga
Amanida provençal
Macarrons amb salsa de bolets
Coliflor gratinada amb pernil
Esqueixada de bacallà 
(supl. 6€)
Pernil ibèric i pa amb tomàquet (supl. 6€)
Amanida Xató (supl. 6€)
PRINCIPALS
Paella marinera
Peix del dia
Tall rodó de vedella  rostit a la jardinera
Conill  a l´ajillo
Magret d’ànec al grill amb peres a la sangria(supl. 7€)
Bacallà amb guarnició (supl. 7€)
Entrecot de vedella al grill (supl. 7€)
LES  POSTRES
Fruita del temps
Pastis del dia
Iogurt  natural
Poma al forn
Flam de cafè
Vi de la casa i aigües inclosos
• Gasosa Casa Negre 1/2 l: 0,90€, 1 l. 1,50€
SERVEI MÍNIM 1 MENÚ PER PERSONA
Preu:  12 €  (iva inclòs)
No hay comentarios:
Publicar un comentario