17/2/14

menú del dia



dilluns 17 de febrer  de 2014


ENTRANTS

Crema de carxofa
Amanida amb fruits de mar
Trinxat amb cansalada torrada
Tallarines bolonyesa
Esqueixada de bacallà  (supl. 6€)
Pernil ibèric i pa amb tomàquet (supl. 6€)
Amanida Xató (supl. 6€)


PRINCIPALS

Sípia a la bruta
Bacallà Skrei a la romana
Conill amb samfaina
Botifarra al grill amb guarnició
Magret d’ànec al grill (supl. 7€)
Entrecot de vedella a la brasa (supl. 7€)
Bacallà amb escalivada (supl. 7€)

LES  POSTRES

Fruita del temps
Pastis del dia
Flam de cafè
Mel i mató
Iogurt casolà


Vi de la casa i aigües inclosos
• Gasosa Casa Negre 1/2 l: 0,90€, 1 l. 1,50€


SERVEI MÍNIM 1 MENÚ PER PERSONA

Preu:  12 €  (iva inclòs)

No hay comentarios: