7/2/14

menú d'avui



Divendres 7 de febrer  de 2014

ENTRANTS

Crema de verdures
Amanida provençal
Estofat de cigrons, espigalls i carxofes
Macarrons amb carbassó
Esqueixada de bacallà  (supl. 6€)
Pernil ibèric i pa amb tomàquet (supl. 6€)
Amanida Xató (supl. 6€)

PRINCIPALS

Bistec de vedella amb guarnició
Peix del dia
Conill a l´ajillo
Escalopa de llom amb salsa de ceba i guarnició
Magret d’ànec al grill amb peres a la sangria(supl. 7€)
Bacallà amb guarnició (supl. 7€)
Entrecot de vedella al grill (supl. 7€)

LES  POSTRES

Fruita del temps
Pastis de formatge
Iogurt  natural
Gelat variat
Préssec en almívar


Vi de la casa i aigües inclosos
• Gasosa Casa Negre 1/2 l: 0,90€, 1 l. 1,50€

SERVEI MÍNIM 1 MENÚ PER PERSONA


Preu:  12 €  (iva inclòs)

No hay comentarios: