5/12/13

menú d'avui



Dijous  5  de desembre  de 2013


ENTRANTS

Crema de pastanaga amb torradetes
Amanida provençal
Espigalls de l’hort saltats amb panxeta
Paella d’arròs mariner
Esqueixada de bacallà  (supl. 6€)
Pernil ibèric i pa amb tomàquet (supl. 6€)
Amanida Xató (supl. 6€)

PRINCIPALS

Peix del dia
Pollastre rostit al forn amb xips de patata
Botifarra al grill amb pebrot i patates fregides
Xai  a la brasa amb patata al caliu i all i oli
Magret d’ànec a la brasa (supl. 7€)
Entrecot de vedella a la brasa (supl. 7€)
Bacallà amb samfaina (supl. 7€)


LES  POSTRES

Fruita del temps
Pastis de formatge
Flam de nata
Gelat variat
Iogurt natural


Vi de la casa i aigües inclosos
• Gasosa Casa Negre 1/2 l: 0,90€, 1 l. 1,50€


SERVEI MÍNIM 1 MENÚ PER PERSONA


Preu:  12 €  (iva inclòs)

No hay comentarios: