4/11/13



Dilluns 4 de novembre  de 2013


ENTRANTS

Sopa de farigola
Amanida provençal
Espigalls saltats a la catalana
Macarrons bolonyesa
Esqueixada de bacallà  (supl. 6€)
Pernil ibèric i pa amb tomàquet (supl. 6€)
Amanida Xató (supl. 6€)


PRINCIPALS

Petxines del pelegrí farcides de peix
Llom de porc rostit amb moniatos
Xai al grill amb guarnició
Bistec de vedella a la planxa amb guarnició
Magret d’ànec amb guarnició (supl. 7€)
Entrecot de vedella a la brasa (supl. 7€)
Bacallà a la planxa (supl. 7€)


LES  POSTRES

Fruita del temps
Pastis Brownie
Iogurt natural
Mató i mel
Gelat variat


Vi de la casa i aigües inclosos
• Gasosa Casa Negre 1/2 l: 0,90€, 1 l. 1,50€



SERVEI MÍNIM 1 MENÚ PER PERSONA



Preu:  12 €  (iva inclòs)

No hay comentarios: