Dilluns 4 de novembre  de 2013
ENTRANTS
Sopa de farigola
Amanida provençal
Espigalls saltats a la
catalana
Macarrons bolonyesa
Esqueixada de bacallà  (supl. 6€)
Pernil ibèric i pa amb
tomàquet (supl. 6€)
Amanida Xató (supl. 6€)
PRINCIPALS
Petxines del pelegrí farcides
de peix
Llom de porc rostit amb
moniatos
Xai al grill amb guarnició
Bistec de vedella a la planxa
amb guarnició
Magret d’ànec amb guarnició (supl.
7€)
Entrecot de vedella a la
brasa (supl. 7€)
Bacallà a la planxa (supl. 7€)
LES  POSTRES
Fruita del temps 
Pastis Brownie
Iogurt natural
Mató i mel
Gelat variat
Vi de la casa i aigües
inclosos
• Gasosa Casa Negre 1/2 l: 0,90€,
1 l. 1,50€
SERVEI MÍNIM 1 MENÚ PER
PERSONA
Preu:  12 € 
(iva inclòs)
No hay comentarios:
Publicar un comentario