Dissabte 05 d’octubre del 2013
ENTRANTS
Sopa
de galets amb pilotilles
Xató
de Vilanova
Amanida
amb formatge de cabra i nous
Amanida
de mongeta tendre de l’hort amb ou i tonyina
Pernil
ibèric amb pa de coca i tomàquet
Sípia
a la bruta
“Callos”
amb cigrons 
Caneló
de la casa amb la seva guarnició
Arròs
de bacallà i verduretes
PRINCIPALS
Bacallà
amb cremós de pebrots i escuma d’all i oli
Peix
espasa amb ceba i tomàquet de l’hort sofregit
Calamarsons
a la planxa amb all i julivert
Conill
a l’allet
Espatlla
de xai rostida al forn amb romaní
Galta
ibèrica confitada a l’antiga amb puré de patata
Peus
de porc amb bolets
A
LA BRASA... AMB LA SEVA GUARNICIÓ
Magret
d’ànec 
Entrecot
de vedella              
“Les
botifarres”
(Gaseosa Casa Negre ½ l. 0,90 € / 1 l. 1,50 €
Preu: 20€  (IVA.
inclòs)
Mínim 1 menú per persona 
Demaneu la nostra carta de vins
*Totes les verdures i hortalisses de temporada són de
collita pròpia i ecològiques.
No hay comentarios:
Publicar un comentario