5/10/13



Dissabte 05 d’octubre del 2013

ENTRANTS

Sopa de galets amb pilotilles
Xató de Vilanova
Amanida amb formatge de cabra i nous
Amanida de mongeta tendre de l’hort amb ou i tonyina
Pernil ibèric amb pa de coca i tomàquet
Sípia a la bruta
“Callos” amb cigrons
Caneló de la casa amb la seva guarnició
Arròs de bacallà i verduretes
                              
PRINCIPALS

Bacallà amb cremós de pebrots i escuma d’all i oli
Peix espasa amb ceba i tomàquet de l’hort sofregit
Calamarsons a la planxa amb all i julivert
Conill a l’allet
Espatlla de xai rostida al forn amb romaní
Galta ibèrica confitada a l’antiga amb puré de patata
Peus de porc amb bolets
           

A LA BRASA... AMB LA SEVA GUARNICIÓ

Magret d’ànec
Entrecot de vedella              
“Les botifarres”


Postres, vi de la casa, aigua mineral inclosos
(Gaseosa Casa Negre ½ l. 0,90 € / 1 l. 1,50 €
Preu: 20€  (IVA. inclòs)



Mínim 1 menú per persona
Demaneu la nostra carta de vins
*Totes les verdures i hortalisses de temporada són de collita pròpia i ecològiques.

No hay comentarios: