23/10/13

menú d'avui



Dimecres  23  d’octubre  de 2013



ENTRANTS

Crema de carbassó i porros
Amanida verda variada
Minestra de verdures de l’hort saltades amb pernil
Fideua de Vilanova
Esqueixada de bacallà  (supl. 6€)
Pernil ibèric i pa amb tomàquet (supl. 6€)
Amanida Xató (supl. 6€)


PRINCIPALS

Peix del dia
Botifarra natural al grill amb guarnició
Pollastre a la cassola amb ceba i tomàquet
Escalopa  de vedella amb patates fregides
Magret d’ànec amb guarnició (supl. 7€)
Entrecot de vedella a la brasa (supl. 7€)



LES  POSTRES

Raïm
Préssec en almívar
Pastis del dia
Flam de vainilla  amb nata
Cornet gelat de vainilla i xocolata


Vi de la casa i aigües inclosos
• Gasosa Casa Negre 1/2 l: 0,90€, 1 l. 1,50€



SERVEI MÍNIM 1 MENÚ PER PERSONA


Preu:  12 €  (iva inclòs)

No hay comentarios: