Dimecres  23  d’octubre  de 2013
ENTRANTS
Crema de carbassó i porros
Amanida verda variada
Minestra de verdures de
l’hort saltades amb pernil
Fideua de Vilanova
Esqueixada de bacallà  (supl. 6€)
Pernil ibèric i pa amb
tomàquet (supl. 6€)
Amanida Xató (supl. 6€)
PRINCIPALS
Peix del dia
Botifarra natural al grill
amb guarnició
Pollastre a la cassola amb
ceba i tomàquet
Escalopa  de vedella amb patates fregides
Magret d’ànec amb guarnició
(supl. 7€)
Entrecot de vedella a la
brasa (supl. 7€)
LES  POSTRES
Raïm 
Préssec en almívar
Pastis del dia
Flam de vainilla  amb nata
Cornet gelat de vainilla i
xocolata
Vi de la casa i aigües
inclosos
• Gasosa Casa Negre 1/2 l: 0,90€,
1 l. 1,50€
SERVEI MÍNIM 1 MENÚ PER
PERSONA
Preu:  12 € 
(iva inclòs)
No hay comentarios:
Publicar un comentario