Dijous  24  d’octubre 
de 2013
ENTRANTS
Brou a la reina
Amanida d’entrebancs
Ous al plat 
Paella d’arròs mariner
Esqueixada de bacallà 
(supl. 6€)
Pernil ibèric i pa amb tomàquet  (supl. 6€)
Amanida Xató (supl. 6€)
PRINCIPALS
Peix del dia
Conill rostit amb bolets
Galta de porc confitada amb puré de patata
Bistec  de vedella al
grill amb guarnició
Magret d’ànec amb guarnició (supl. 7€)
Entrecot de vedella a la brasa (supl. 7€)
LES  POSTRES
Fruita del temps
Pastis del dia
Iogurt casolà 
Préssec en almívar
Gelat variat
Vi de la casa i aigües inclosos
• Gasosa Casa Negre 1/2 l: 0,90€, 1 l. 1,50€
SERVEI MÍNIM 1 MENÚ PER PERSONA
Preu:  12 €  (iva inclòs)
No hay comentarios:
Publicar un comentario