Diumenge 1 de setembre del 2013
ENTRANTS
Sopa
fresca de tomàquet amb fuet de Vic*
Amanida
amb formatge rocafort i nous amb vinagreta de carquinyolis*
Meló
amb pernil Ibèric
Esqueixada
de bacallà
Carpaccio
de peus de porc
Mongetes
tendres de collita pròpia saltades amb pernil Ibèric*
Paella
d’arròs mariner amb llamàntol 
Pernil
Ibèric i pa de coca amb tomàquet
Croquetes
casolanes acompanyades d’amanida*
PRINCIPALS
Llom
de bacallà amb cigrons
Calamarsons
al grill amb all i julivert
Peix
de roca a la Donosti
Rellom
de porc Ibèric al pebre verd
Garró
del pernil cuinat a baixa temperatura amb el nostre puré
Pollastre
de pagès rostit a la catalana
Magret
d’ànec amb peres a la sangria
Botifarra
fresca de pagès a la brasa amb seques
Entrecot
de vedella a la brasa amb guarnició
(Gaseosa Casa Negre ½ l. 0,90 € / 1 l. 1,50 €)
Preu: 21€  (IVA.
inclòs)
Mínim 1 menú per persona 
Demaneu la nostra carta de vins
*Totes les verdures i hortalisses de
temporada són de collita pròpia i ecològiques.
No hay comentarios:
Publicar un comentario