
Dissabte
31 d’agost del 2013
ENTRANTS
·       Sopa fresca de tomàquet amb fuet de Vic
·      
Amanida
amb formatge rocafort i nous
·      
Meló
amb pernil ibèric
·      
Esqueixada
de bacallà
·      
Carpaccio
de peus de porc
·      
Mongetes
tendres de collita pròpia saltades amb pernil ibèric
·      
Fideuà
de Vilanova amb calamarsons
·       Pernil ibèric amb pa de coca amb tomàquet de
Ca l’ Aureli
·      
Croquetes
casolanes acompanyades d’amanida
PRINCIPALS
·       Bacallà amb cigrons
·       Peix de roca a la Donosti
·       Rellom de porc ibèric al pebre verd
·       Garró del pernil cuinat a baixa temperatura
·       Pollastre de pagès rostit a la catalana
·       Magret d’ànec amb peres a la sangria
·       Botifarra fresca de pagès amb seques
·       Entrecot de vedella a la brasa amb guarnició
  
  | 
 
(Gaseosa Casa Negre ½ l. 0,90 €
/ 1 l. 1,50 €
Preu:
20€  (IVA.
inclòs)
Mínim 1 menú per persona 
Demaneu la nostra carta de vins
*Totes les verdures i hortalisses de temporada són de collita
pròpia i ecològiques.
No hay comentarios:
Publicar un comentario