Diumenge 8 de setembre del 2013
ENTRANTS
Crema de porros de l’hort
Amanida de llagostins
Amanida amb formatge de cabra
Amanida de mongeta fina collita pròpia
Ensaladilla russa casolana
Pernil ibèric amb pa de coca i tomàquet
Raviolis frescos farcits d’espinacs i formatge fresc
Paella d’arròs mariner amb llamàntol
“Callos” amb cigrons
Sípia i patata amb all i oli
Gambes a l’allet
PRINCIPALS
Bacallà amb escuma d’all i oli
Lluç de palangre a la Donosti
Calamars a la planxa
Cuixa de xai farcida a la catalana
Peus de porc amb barreja de bolets
Tall rodó rostit a la jardinera
A LA BRASA... AMB LA SEVA GUARNICIÓ
Magret d’ànec
Conill
Botifarra fresca de pagès
Entrecot de vedella a la brasa
Filet de vedella (supl. 6€)
Xurrasco de vedella
Postres, vi de la casa, aigua mineral inclosos
(Gaseosa Casa Negre ½ l. 0,90 € / 1 l. 1,50 €
Preu: 21€ (IVA. inclòs)
Mínim 1 menú per persona
Demaneu la nostra carta de vins
*Totes les verdures i hortalisses de temporada són de collita pròpia i ecològiques.
ENTRANTS
Crema de porros de l’hort
Amanida de llagostins
Amanida amb formatge de cabra
Amanida de mongeta fina collita pròpia
Ensaladilla russa casolana
Pernil ibèric amb pa de coca i tomàquet
Raviolis frescos farcits d’espinacs i formatge fresc
Paella d’arròs mariner amb llamàntol
“Callos” amb cigrons
Sípia i patata amb all i oli
Gambes a l’allet
PRINCIPALS
Bacallà amb escuma d’all i oli
Lluç de palangre a la Donosti
Calamars a la planxa
Cuixa de xai farcida a la catalana
Peus de porc amb barreja de bolets
Tall rodó rostit a la jardinera
A LA BRASA... AMB LA SEVA GUARNICIÓ
Magret d’ànec
Conill
Botifarra fresca de pagès
Entrecot de vedella a la brasa
Filet de vedella (supl. 6€)
Xurrasco de vedella
Postres, vi de la casa, aigua mineral inclosos
(Gaseosa Casa Negre ½ l. 0,90 € / 1 l. 1,50 €
Preu: 21€ (IVA. inclòs)
Mínim 1 menú per persona
Demaneu la nostra carta de vins
*Totes les verdures i hortalisses de temporada són de collita pròpia i ecològiques.
No hay comentarios:
Publicar un comentario