22/9/13

Diumenge 22 de setembre del 2013
ENTRANTS

Crema de ceps
Xató de Vilanova
Amanida de figues, tomàquet xerri i pernil de gla
Empedrat de bacallà esqueixat
Paella d`arròs mariner amb llamàntol
Carpaccio de filet de vedella amb parmesà
Pernil ibèric amb pa de coca i tomàquet
Amanida de llagostins
Croquetes de la casa amb amanida
Sípia a la bruta


PRINCIPALS

Bacallà confitat amb taronja i olivada
Tonyina amb samfaina              
Calamarsons al grill amb all i julivert                        
Medallons ibèrics confitats a l’antiga
Garró de pernil rostit a baixa temperatura
Filet de vedella amb salsa porto (supl. 3 €)

A LA BRASA... AMB LA SEVA GUARNICIÓ
Magret d’ànec
Conill 
Entrecot de vedella             
Peus de porc


Postres, vi de la casa, aigua mineral inclosos
(Gaseosa Casa Negre ½ l. 0,90 € / 1 l. 1,50 €

Preu: 21€  (IVA. inclòs)



Mínim 1 menú per persona
Demaneu la nostra carta de vins


*Totes les verdures i hortalisses de temporada són de collita pròpia i ecològiques.

No hay comentarios: