14/9/13


Dissabte 14 de setembre del 2013

ENTRANTS

Crema de carbassó amb formatge de cabra
Amanida verda de l’horta amb figues i tomàquet cherry
Amanida de llagostins
Trinxat de perona amb papada torrada
Albergínies farcides de l’hostal
Pernil ibèric amb pa de coca i tomàquet
Espaguetis amb gambes a “l´ajillo”
Arròs de ceps amb parmesà
Bunyols de bacallà
Musclos a la marinera

PRINCIPALS

Bacallà amb samfaina
Lluç de palangre a la Donosti
Sípia a la planxa i all i oli
Burguer especial amb patates de luxe
Galtes ibèriques confitades a l’antiga
Costelletes de cabrit arrebossades

A LA BRASA... AMB LA SEVA GUARNICIÓ
Magret d’ànec amb pomes de la vinya
Botifarra fresca de pagès
Entrecot de vedella a la brasa
Filet de vedella (supl. 6€)



(Gaseosa Casa Negre ½ l. 0,90 € / 1 l. 1,50 €
Postres, vi de la casa, aigua mineral inclosos

Preu: 20€  (IVA. inclòs)



Mínim 1 menú per persona

Demaneu la nostra carta de vins


*Totes les verdures i hortalisses de temporada són de collita pròpia i ecològiques.

No hay comentarios: