Dissabte 14 de setembre del 2013
ENTRANTS
Crema
de carbassó amb formatge de cabra
Amanida
verda de l’horta amb figues i tomàquet cherry
Amanida
de llagostins
Trinxat
de perona amb papada torrada
Albergínies
farcides de l’hostal
Pernil
ibèric amb pa de coca i tomàquet
Espaguetis
amb gambes a “l´ajillo”
Arròs
de ceps amb parmesà
Bunyols
de bacallà
Musclos
a la marinera
PRINCIPALS
Bacallà
amb samfaina
Lluç
de palangre a la Donosti
Sípia
a la planxa i all i oli
Burguer
especial amb patates de luxe
Galtes
ibèriques confitades a l’antiga
Costelletes
de cabrit arrebossades
A
LA BRASA... AMB LA SEVA GUARNICIÓ
Magret
d’ànec amb pomes de la vinya
Botifarra
fresca de pagès 
Entrecot
de vedella a la brasa 
Filet
de vedella (supl. 6€)
(Gaseosa Casa Negre ½ l. 0,90 € / 1 l. 1,50 € Postres, vi de la casa, aigua mineral inclosos
Preu: 20€  (IVA.
inclòs)
Mínim 1 menú per persona 
Demaneu la nostra carta de vins
*Totes les verdures i hortalisses de temporada són de
collita pròpia i ecològiques.
No hay comentarios:
Publicar un comentario