Dilluns de Festa Major 5 d’agost del 2013  
ENTRANTS
Gaspatxo
amb guarnició ( * )
Amanida
de varietats de tomàquets amb parmesà ( * )
Dues
textures de meló amb encenalls de pernil ibèric
Empedrat
de bacallà esqueixat
Pernil
ibèric amb pa de coca de Ca l’Aureli i tomàquet 
Carpaccio
de peus de porc i amanideta ( * )
Canalons
gratinats de la casa 
Fideus
a la cassola mar i muntanya
Raviolis
frescos farcits d’espinacs i mató
Musclada
 al vapor
PRINCIPALS
Pollastre
de corral rostit amb escamarlans
Peus
de porc amb barreja de bolets
Garró
de pernil cuit a baixa temperatura amb el nostre puré de patates
Magret
d’ànec a la brasa amb pinya caramel·litzada 
Entrecot
de vedella a la brasa amb patates al caliu i pebrot del piquillo
Conill
a la brasa amb guarnició
Tonyina
al grill amb provenzal
Orada
al grill amb provenzal
Calamarsets
al grill amb guarnició de temporada 
Pop
a la brasa amb patates braves 
  
  | 
 
Postres, vi de la casa, aigua mineral inclosos
(Gaseosa Casa Negro ½ l. 0,90 € / 1 l. 1,50 €
Preu: 25€  (IVA.
inclòs)
Mínim 1 menú per persona
    *   Totes les verdures i hortalisses de
temporada són de collita pròpia i ecològiques.
No hay comentarios:
Publicar un comentario