5/8/13





Dilluns de Festa Major 5 d’agost del 2013 

ENTRANTS

Gaspatxo amb guarnició ( * )
Amanida de varietats de tomàquets amb parmesà ( * )
Dues textures de meló amb encenalls de pernil ibèric
Empedrat de bacallà esqueixat
Pernil ibèric amb pa de coca de Ca l’Aureli i tomàquet
Carpaccio de peus de porc i amanideta ( * )
Canalons gratinats de la casa
Fideus a la cassola mar i muntanya
Raviolis frescos farcits d’espinacs i mató
Musclada  al vapor

PRINCIPALS

Pollastre de corral rostit amb escamarlans
Peus de porc amb barreja de bolets
Garró de pernil cuit a baixa temperatura amb el nostre puré de patates
Magret d’ànec a la brasa amb pinya caramel·litzada
Entrecot de vedella a la brasa amb patates al caliu i pebrot del piquillo
Conill a la brasa amb guarnició
Tonyina al grill amb provenzal
Orada al grill amb provenzal
Calamarsets al grill amb guarnició de temporada
Pop a la brasa amb patates braves

P
 
Postres, vi de la casa, aigua mineral inclosos
(Gaseosa Casa Negro ½ l. 0,90 € / 1 l. 1,50 €

Preu: 25€  (IVA. inclòs)

Mínim 1 menú per persona
    *   Totes les verdures i hortalisses de temporada són de collita pròpia i ecològiques.

No hay comentarios: