Diumenge 4 agost 2013
ENTRANTS
Sopa freda de tomàquet (*)
Amanida de varietats de tomàquets amb parmesà (*)
Amanida de mongetes verdes amb tonyina (*)
Empedrat de bacallà esqueixat
Pernil ibèric amb pa de coca de Ca Aurelio i tomàquet (*)
Carpaccio de peus de porc i amanideta (*)
Braç de puré farcit de marisc
Paella d'arròs a la marinera amb llamàntol
Raviolis frescos farcits de formatges
Musclos al vapor
PRINCIPALS
Pollastre rostit amb escamarlans
Peus de porc amb barreja de bolets
Garró de pernil cuit a baixa temperatura amb el nostre puré de patates
Magret d'ànec a la brasa
Entrecot de vedella a la brasa
Conill a la brasa
Bacallà confitat amb verdures perfumades amb all (*)
Orada al grill amb provençal
Xipirons al grill amb guarnició de temporada (*)
Pop a la brasa amb patates braves (Supl. 3 €)
Postres, vi de la casa, aigua mineral inclosos
(Gasosa Casa Negre ½ l. 0,90 € / 1 l. 1,50 €
Preu: 21 € (IVA. inclòs)
Mínim 1 menú per persona
* Totes les verdures i hortalisses de temporada són de collita pròpia i ecològiques.
ENTRANTS
Sopa freda de tomàquet (*)
Amanida de varietats de tomàquets amb parmesà (*)
Amanida de mongetes verdes amb tonyina (*)
Empedrat de bacallà esqueixat
Pernil ibèric amb pa de coca de Ca Aurelio i tomàquet (*)
Carpaccio de peus de porc i amanideta (*)
Braç de puré farcit de marisc
Paella d'arròs a la marinera amb llamàntol
Raviolis frescos farcits de formatges
Musclos al vapor
PRINCIPALS
Pollastre rostit amb escamarlans
Peus de porc amb barreja de bolets
Garró de pernil cuit a baixa temperatura amb el nostre puré de patates
Magret d'ànec a la brasa
Entrecot de vedella a la brasa
Conill a la brasa
Bacallà confitat amb verdures perfumades amb all (*)
Orada al grill amb provençal
Xipirons al grill amb guarnició de temporada (*)
Pop a la brasa amb patates braves (Supl. 3 €)
Postres, vi de la casa, aigua mineral inclosos
(Gasosa Casa Negre ½ l. 0,90 € / 1 l. 1,50 €
Preu: 21 € (IVA. inclòs)
Mínim 1 menú per persona
* Totes les verdures i hortalisses de temporada són de collita pròpia i ecològiques.
No hay comentarios:
Publicar un comentario