Divendres 23 
d’agost  de 2013
ENTRANTS
Crema freda de pastanaga i taronja
Amanida verda de l’hort 
Amanida de mongeta tendra de collita pròpia amb tonyina
“ Callos” amb cigrons
Macarrons  amb salsa
bolonyesa
Esqueixada de bacallà 
(supl. 6€)
Coca de Ca l’Aureli amb tomàquet i pernil ibèric (supl. 6€)
PRINCIPALS
Tonyina a la planxa amb all i julivert
Cuixetes de pollastre al curri 
Talla rodó de vedella 
amb verduretes
Peus de porc amb bolets
Magret d’ànec amb guarnició (supl. 7€)
Entrecot de vedella a la brasa (supl. 7€)
Bacallà a la planxa (supl. 7€)
LES  POSTRES
Amanida de fruita
Pastis de formatge  
Iogurt natural casolà
Gelat de vainilla amb toffee
Préssec en almívar 
Vi de la casa i aigües inclosos
• Gasosa Casa Negre 1/2 l: 0,90€, 1 l. 1,50€
SERVEI MÍNIM 1 MENÚ PER PERSONA
     Preu:  12 € 
(iva inclòs)
No hay comentarios:
Publicar un comentario