dissabte 8 d’agost 2015
PRIMERS
Sopa freda de tomàquet i síndria amb alfàbrega
fresca
Amanida de meló i pernil ibèric
Esqueixada de bacallà
Pernil ibèric amb pa de coca sucat amb
tomàquet
La coca feta al moment amb formatge de cabra i
sobrassada de Can Rovira
Els nostres musclos de roca a la marinera
Arròs mar i muntanya
Pomes farcides de botifarra del perol
SEGONS
Tonyina
vermella del Mediterrani feta a la planxa amb samfaina
Bacallà amb ceba tendra, taronja i olives de
Kalamata
Peus de porc a la catalana
Conill gourmet d’ull negre a l’allet
Magret d’ànec a la brasa
Picanya de vedella a la brasa
Les
botifarres de Can Rovira
Postres, vi de la casa, aigua mineral inclosos
Preu:
22€ (IVA. inclòs)
Consum mínim per persona 1 menú
*Totes les verdures i hortalisses de temporada
són de collita pròpia i ecològiques.
No hay comentarios:
Publicar un comentario