dissabte 6 de juny 2015
PRIMERS
Crema de carbassa amb el seus xips
Amanida Cèsar
Esqueixada de bacallà
“Ensaladilla” russa amb llagostins
Pernil ibèric amb pa de coca sucat amb
tomàquet
Timbal
d’escalivada i formatge de cabra
Canelons tradicionals de la casa gratinats
Arròs negre amb sípia
Musclos amb salsa marinera
SEGONS
Sípia a la planxa amb “gremolata”
Llom de bacallà amb xistorra de Can Rovira i
puré de patata
Rap a l’all cremat (supl.3€)
Garró
del porc amb cremós de patata
BRASES
Conill ibèric d’ulls negres
Filet de porc
Magret d’ànec
Peus de porc
Entrecot de vedella
Postres, vi de la casa, aigua mineral inclosos
Preu: 22€
(IVA. inclòs)
Consum mínim per persona 1 menú
*Totes les verdures i hortalisses de temporada
són de collita pròpia i ecològiques.
No hay comentarios:
Publicar un comentario