dijous 4
de juny de 2015
ENTRANTS
Sopa de ceba
Amanida provençal
Ous de puré amb enciams
Lasanya bolonyesa
Esqueixada de bacallà (supl. 6€)
Pernil ibèric i pa de coca amb tomàquet (supl.
6€)
PRINCIPALS
Peix del dia
Paella marinera
Tall rodó de vedella amb bolets
Botifarra al grill amb guarnició
Entrecot de vedella al grill (supl. 8€)
Magret d’ànec al grill (supl. 6€)
LES
POSTRES
Daus de síndria i meló
Iogurt natural
Pastis gelat al whisky
Poma al forn
Flam de formatge
Vi de la casa o copa de cervesa i aigües
inclosos
• Gasosa Casa Negra 1/2 l: 0,90€, 1 l. 1,50€
SERVEI MÍNIM 1 MENÚ PER PERSONA
Preu:
12 € (iva inclòs)
No hay comentarios:
Publicar un comentario