El
Vermut dels diumenges
PRIMERS
Sopa de tomàquet
Amanida amb olivada i formatge de cabra
Esqueixada de bacallà
“Ensaladilla” russa amb pernil ibèric i llagostins
Coca de pa amb escalivada, tonyina i ou dur
Musclos a la marinera
Estofat de seques amb calamars i cloïsses
Arròs caldós amb gamba vermella
Fagotti farcit de formatge i pera amb salsa de
formatges
SEGONS
Lluç de palangre a la Donosti
Bacallà amb ceba, taronja i olives de Kalamata
Calamars amb sofregit d’alls
Garró ibèric amb cremós de patata
Peus de porc amb naps
BRASES
Conill ibèric d’ulls negres
Filet de porc
Magret d’ànec
“Les
botifarres de Can Rovira”
Costelles i mitjanes de xai
Entrecot de vedella
|
Postres, vi de la casa, aigua mineral inclosos
Preu: 24€
(IVA. inclòs)
Consum mínim per persona 1 menú
*Totes les verdures i hortalisses de temporada
són de collita pròpia i ecològiques.
No hay comentarios:
Publicar un comentario