8/5/15

menú dissabte

dissabte 9 de maig 2015

  PRIMERS
·   Escudella barrejada
·   Amanida verda amb sardines escabetxades
· Esqueixada de bacallà
· Carpaccio de filet de vedella estil Harry’s Bar
·  Torrada de pagès amb escalivada i formatge de cabra
·  Pèsols del nostre hort ofegats amb botifarra negra i calamarsons
·   Arròs de faves i tonyina
·  Musclos  a la marinera
                                                                                 
  SEGONS
·  Sèpia a la planxa
·  Bacallà a la Donosti
·  Fricandó de vedella
·  Peus de porc amb bolets

                         BRASES
                                            

  Entrecot de vedella (supl. 3€)                             
·  Conill ibèric d’ulls negres                              
·  Xai                                                                    
·  Magret d’ànec                                                                                      

Postres, vi de la casa, aigua mineral inclosos

Preu: 22€  (IVA. inclòs)
Consum mínim per persona 1 menú


No hay comentarios: