23/5/15

menú de dissabte

dissabte 23 de maig 2015


PRIMERS

 Crema freda de porros i carbassó amb crostons de parmesà
 Amanida amb rocafort, peres i nous
 Empedrat de bacallà
 Carpaccio de filet de vedella estil Harry’s Bar
 Coca de pa amb pernil ibèric
 Raviolis d’Idiazabal i peres amb salsa de formatge
 Chicken pot pie (pastis típic americà)
 Arròs negre amb calamarsons
 Musclos a la marinera
                                                                        
SEGONS

 Sèpia a la planxa amb guarnició
 Tacos de lluç (típic de Boston)
 Bacallà a la Donosti
 Peus de porc amb bolets

BRASES                                                               
 Entrecot de vedella                                                
 Conill ibèric d’ulls negres                                 
 Secret de porc                                                           
 Costelletes i mitjanes de xai                           
 Magret d’ànec                                                            T
 Botifarra natural                                                 
                                      

Postres, vi de la casa, aigua mineral inclosos

Preu: 22€  (IVA. inclòs)
Consum mínim per persona 1 menú



*Totes les verdures i hortalisses de temporada són de collita pròpia i ecològiques.

No hay comentarios: