dissabte 23 de maig 2015
PRIMERS
Crema freda de porros i carbassó amb crostons
de parmesà
Amanida amb rocafort, peres i nous
Empedrat de bacallà
Carpaccio de filet de vedella estil Harry’s
Bar
Coca de pa amb pernil ibèric
Raviolis d’Idiazabal i peres amb salsa de
formatge
Chicken pot pie (pastis típic americà)
Arròs negre amb calamarsons
Musclos a la marinera
SEGONS
Sèpia a la planxa amb guarnició
Tacos de lluç (típic de Boston)
Bacallà a la Donosti
Peus de porc amb bolets
BRASES
Entrecot de vedella
Conill ibèric d’ulls negres
Secret de porc
Costelletes i mitjanes de xai
Magret d’ànec T
Botifarra natural
Postres, vi de la casa, aigua mineral inclosos
Preu: 22€
(IVA. inclòs)
Consum mínim per persona 1 menú
*Totes les verdures i hortalisses de temporada
són de collita pròpia i ecològiques.
No hay comentarios:
Publicar un comentario