2/4/15

menu divendres



        Divendres 03 de abril 2015


·   Sopa de farigola amb ou poche
·  Amanida de xató
·  Torrada de pagès amb escalivada i formatge de cabra
·  Esqueixada de bacallà
·  Musclos XL a la marinera
·  Arròs d’escamarlans
·  Pernil ibèric amb pa de coca
·  Callos amb cigrons



 



·   Suquet de llerma
·  Bacallà de quaresma
·  Peus de porc amb prunes i pinyons
·  Pollastre de pagès a baixa temperatura amb botifarra de perol

Brasa amb guarnició
·  Magret d’ànec amb peres
·  Entrecot de vedella
·  Conill ibèric d’ull foscos
·   “Les botifarres” de Can Rovira




Postres, vi de la casa, aigua mineral inclosos

Preu: 25€  (IVA. inclòs)
Consum mínim per persona 1 menú

*Totes les verdures i hortalisses de temporada són de collita pròpia i ecològiques.

No hay comentarios: