1/4/15

menú del dia



dimecres  1 d’abril   de 2015


ENTRANTS

Sopa de farigola
Amanida amb formatge de cabra
Bledes de l’hort saltades amb pernil
Fideuà de Vilanova
Amanida de Xató (supl. 6€)
Esqueixada de bacallà  (supl. 6€)
Pernil ibèric i pa de coca amb tomàquet (supl. 6€)

PRINCIPALS

Peix del dia
Pollastre a la cassola amb ceba i especies
Galta de porc rostida al forn amb puré de patata
Cuixa de xai a la brasa amb guarnició
Entrecot de vedella al grill (supl. 8€)
Magret d’ànec al grill (supl. 6€)

LES  POSTRES

Fruita del temps
Mel i mató
Iogurt de maduixa
Pastis del dia
Gelat de llimona


Vi de la casa i aigües inclosos
• Gasosa Casa Negra 1/2 l: 0,90€, 1 l. 1,50€


SERVEI MÍNIM 1 MENÚ PER PERSONA


Preu:  12 €  (iva inclòs)

No hay comentarios: