dimecres 1 d’abril de 2015
ENTRANTS
Sopa de farigola
Amanida amb formatge de cabra
Bledes de l’hort saltades amb pernil
Fideuà de Vilanova
Amanida de Xató (supl. 6€)
Esqueixada de bacallà
(supl. 6€)
Pernil ibèric i pa de coca amb tomàquet (supl. 6€)
PRINCIPALS
Peix del dia
Pollastre a la cassola amb ceba i especies
Galta de porc rostida al forn amb puré de patata
Cuixa de xai a la brasa amb guarnició
Entrecot de vedella al grill (supl. 8€)
Magret d’ànec al grill (supl. 6€)
LES POSTRES
Fruita del temps
Mel i mató
Iogurt de maduixa
Pastis del dia
Gelat de llimona
Vi de la casa i aigües inclosos
• Gasosa Casa Negra 1/2 l: 0,90€, 1 l. 1,50€
SERVEI MÍNIM 1 MENÚ PER PERSONA
Preu: 12 € (iva inclòs)
No hay comentarios:
Publicar un comentario