29/3/15

menu diumenge


 

·   Escudella barrejada
·  Amanida de xató
·  Amanida de formatge de cabra
·  Pernil ibèric amb pa de coca
·  Trinxat de col i patata amb cansalada
·  Esqueixada de bacallà
·  Calçots a la brasa amb salsa de xato
·  Raviolis frescos d’espinacs i formatge fresc amb salsa pesto cassola
·  Paella d’arròs mariner amb llamàntol





·   Bacallà fresc SKREI amb allioli de sobrassada i espinacs a la catalana
·  Calamarsons a la planxa amb sofregits d’alls
·  Tall rodo de vedella rostit amb bolets

Brasa amb guarnició
·  Conill Ibèric d’ulls negres
·  Peus de porc
·  Magret d’ànec
·   “Les botifarres” de Can Rovira
·  Entrecot de vedella a la brasa (Supl.3€)


Postres, vi de la casa, aigua mineral inclosos

Preu: 24€  (IVA. inclòs)
Consum mínim per persona 1 menú

*Totes les verdures i hortalisses de temporada són de collita pròpia i ecològiques.

No hay comentarios: