1º
· Escudella
barrejada
· Amanida
de xató
· Amanida de formatge de cabra
· Pernil
ibèric amb pa de coca
· Trinxat
de col i patata amb cansalada
· Esqueixada de bacallà
· Calçots
a la brasa amb salsa de xato
· Raviolis
frescos d’espinacs i formatge fresc amb
salsa pesto cassola
· Paella
d’arròs mariner amb llamàntol
2º
· Bacallà
fresc SKREI amb
allioli de sobrassada i espinacs a la catalana
· Calamarsons
a la planxa amb sofregits d’alls
· Tall
rodo de vedella rostit amb bolets
Brasa amb guarnició
· Conill
Ibèric d’ulls negres
· Peus
de porc
· Magret
d’ànec
· “Les
botifarres” de Can Rovira
· Entrecot
de vedella a la brasa (Supl.3€)
Preu:
24€ (IVA.
inclòs)
Consum mínim per persona 1 menú
*Totes
les verdures i hortalisses de temporada són de collita pròpia i ecològiques.
No hay comentarios:
Publicar un comentario