Diumenge 14 de desembre 2014
1º
Amanida
i sopes
· Escudella barreja
· Amanida
xató
· Amanida Cèsar
Entrants
· Timbal d’escalivada amb formatge de cabra
· Espàrrec
XXXL D.O Navarra (Supl.3€)
· Pernil
ibèric i pa de coca amb tomàquet
· Raviolis farcits d’Idiazabal i poma al forn
amb salsa de formatge
· Sèpia
amb patata i all i oli
· Arròs caldos
amb llamàntol
2º
Peix
· “Fish &
chips” de salmó amb salsa tàrtara
· Bacallà
a la llauna
· Calamars
a la planxa amb patata encebada
Rostits
· Costella de porc amb humus de cigrons
· Tall
rodo de vedella a la jardinera
· Peus
de porc a la catalana
Brasa
· Entrecot de vedella amb patates (Supl.3€)
· Magret
d’ànec amb pinya
· Conill
amb allioli i patates roses
|
Preu:
22 € (IVA.
inclòs)
Consum mínim per persona 1 menú
*Totes les verdures i hortalisses de temporada són de collita
pròpia i ecològiques.
No hay comentarios:
Publicar un comentario