13/12/14

menu diumenge



        Diumenge 14 de desembre 2014

Amanida i sopes

·  Escudella barreja
·  Amanida xató
·  Amanida Cèsar
Entrants

·  Timbal d’escalivada amb formatge de cabra
·  Espàrrec XXXL D.O Navarra (Supl.3€)
·  Pernil ibèric i pa de coca amb tomàquet
·  Raviolis farcits d’Idiazabal i poma al forn amb salsa de formatge
·  Sèpia amb patata i all i oli
·  Arròs caldos amb llamàntol

Peix

·  “Fish & chips” de salmó amb salsa tàrtara
·  Bacallà a la llauna
·  Calamars a la planxa amb patata encebada
Rostits

·  Costella de porc amb humus de cigrons
·  Tall rodo de vedella a la jardinera
·  Peus de porc a la catalana
Brasa
·  Entrecot de vedella amb patates (Supl.3€)
·  Magret d’ànec amb pinya
·  Conill amb allioli i patates roses


 
Postres, vi de la casa, aigua mineral inclosos

Preu: 22 €  (IVA. inclòs)

Consum mínim per persona 1 menú

*Totes les verdures i hortalisses de temporada són de collita pròpia i ecològiques.

No hay comentarios: