dimarts 23 de desembre de 2014
ENTRANTS
Crema de porros i carbassó
Amanida provençal
Coliflor de l’hort amb patata al vapor
Tallarines carbonara
Amanida de Xató ( supl. 6€)
Esqueixada de bacallà
(supl. 6€)
Pernil ibèric i pa de coca amb tomàquet (supl. 6€)
PRINCIPALS
Peix del dia
Arròs de muntanya
Pollastre al forn amb xips de patata
Hamburguesa amb ceba confitada i formatge
Magret d’ànec al grill (supl. 7€)
Entrecot de vedella al grill (supl. 7€)
Bacallà amb guarnició (supl. 7€)
LES POSTRES
Fruita natural
Flam de formatge
Pastis del dia
Gelat de vainilla
Iogurt de préssec
Vi de la casa i aigües inclosos
• Gasosa Casa Negre 1/2 l: 0,90€, 1 l. 1,50€
SERVEI MÍNIM 1 MENÚ PER PERSONA
No hay comentarios:
Publicar un comentario