5/11/14

menú d'avui



dimecres  5 de novembre  de 2014


ENTRANTS

Crema de carbassó amb emmental
Amanida de contrastos
Estofat de verdures amb panxeta
Fideua de Vilanova
Amanida de xató (supl. 6€)
Carpaccio de gamba de Vilanova ( supl. 25€)
Esqueixada de bacallà  (supl. 6€)
Pernil ibèric i coca amb tomàquet (supl. 6€)


PRINCIPALS

Peix del dia
Pollastre a la cassola amb ceba i tomàquet
Llom de porc rostit al forn amb puré de moniato         
Bistec de vedella al grill amb patates roses
Magret d’ànec al grill (supl. 7€)
Bacallà amb guarnició (supl. 7€)


LES  POSTRES

Fruita del temps
Pudin casolà
Braç farcit de nata
Gelat de maduixa
Iogurt natural


Vi de la casa i aigües inclosos
• Gasosa Casa Negre 1/2 l: 0,90€, 1 l. 1,50€


SERVEI MÍNIM 1 MENÚ PER PERSONA


Preu:  12 €  (iva inclòs)

No hay comentarios: