dimecres 5 de
novembre de 2014
ENTRANTS
Crema de carbassó amb emmental
Amanida de contrastos
Estofat de verdures amb panxeta
Fideua de Vilanova
Amanida de xató (supl. 6€)
Carpaccio de gamba de Vilanova ( supl. 25€)
Esqueixada de bacallà
(supl. 6€)
Pernil ibèric i coca amb tomàquet (supl. 6€)
PRINCIPALS
Peix del dia
Pollastre a la cassola amb ceba i tomàquet
Llom de porc rostit al forn amb puré de moniato
Bistec de vedella al grill amb patates roses
Magret d’ànec al grill (supl. 7€)
Bacallà amb guarnició (supl. 7€)
LES POSTRES
Fruita del temps
Pudin casolà
Braç farcit de nata
Gelat de maduixa
Iogurt natural
Vi de la casa i aigües inclosos
• Gasosa Casa Negre 1/2 l: 0,90€, 1 l. 1,50€
SERVEI MÍNIM 1 MENÚ PER PERSONA
Preu: 12 € (iva inclòs)
No hay comentarios:
Publicar un comentario