dimarts 18 de novembre de 2014
ENTRANTS
Crema de porros
Amanida verda
Albergínies farcides de bolonyesa
Tallarines als quatre formatges
Amanida de Xató ( supl. 6€)
Esqueixada de bacallà
(supl. 6€)
Pernil ibèric i pa de coca amb tomàquet (supl. 6€)
PRINCIPALS
Peix del dia
Arròs de muntanya
Pollastre al forn amb xips de patata
Botifarra al grill
amb guarnició
Magret d’ànec al grill (supl. 7€)
Entrecot de vedella al grill (supl. 7€)
Bacallà amb guarnició (supl. 7€)
LES POSTRES
Fruita del temps
Pastis de xocolata
Flam de cafè
Cornet de torró
Iogurt natural La Fageda
Vi de la casa i aigües inclosos
• Gasosa Casa Negre 1/2 l: 0,90€, 1 l. 1,50€
SERVEI MÍNIM 1 MENÚ PER PERSONA
Preu: 12 € (iva inclòs)
No hay comentarios:
Publicar un comentario