18/11/14

menú d'avui



dimarts 18 de novembre  de 2014


ENTRANTS

Crema de porros
Amanida verda
Albergínies farcides de bolonyesa
Tallarines als quatre formatges
Amanida de Xató ( supl. 6€)
Esqueixada de bacallà  (supl. 6€)
Pernil ibèric i pa de coca amb tomàquet (supl. 6€)


PRINCIPALS

Peix del dia
Arròs de muntanya
Pollastre al forn amb xips de patata
Botifarra  al grill amb guarnició
Magret d’ànec al grill (supl. 7€)
Entrecot de vedella al grill (supl. 7€)
Bacallà amb guarnició (supl. 7€)


LES  POSTRES

Fruita del temps
Pastis de xocolata
Flam de cafè
Cornet de torró
Iogurt natural La Fageda

Vi de la casa i aigües inclosos
• Gasosa Casa Negre 1/2 l: 0,90€, 1 l. 1,50€

SERVEI MÍNIM 1 MENÚ PER PERSONA

Preu:  12 €  (iva inclòs)

No hay comentarios: