dimarts 21 d’octubre de
2014
ENTRANTS
Crema de pèsols
Amanida de cruixents
Amanida de pasta
Coliflor arrebossada
Amanida de xató ( supl. 6€)
Esqueixada de bacallà
(supl. 6€)
Pernil ibèric i coca amb tomàquet (supl. 6€)
PRINCIPALS
Peix del dia
Arròs de muntanya
Llom rostit amb poma caramel·litzada
Bistec de vedella al grill amb guarnició
Magret d’ànec al grill (supl. 7€)
Bacallà amb guarnició (supl. 7€)
LES POSTRES
Codony al forn
Pastis del dia
Fruita del temps
Flam de formatge
Gelat de nata amb toffee
Iogurt de préssec
Vi de la casa i aigües inclosos
• Gasosa Casa Negre 1/2 l: 0,90€, 1 l. 1,50€
SERVEI MÍNIM 1 MENÚ PER PERSONA
Preu: 12 € (iva inclòs)
No hay comentarios:
Publicar un comentario