Menú a la carta
Dissabte 23 d’agost del 2014
ENTRANTS
Crema
de carbassa amb crostons de parmesà
Amanida
de llagostins
Amanida
Waldorf “apit, poma i nous”
Esqueixada
de bacallà amb olivada
Macarrons
amb salsa pesto
Torrada
d’escalivada amb formatge de cabra
Carpaccio
de peus de porc
Caneló
amb beixamel de ametlla tendre
Arròs
d’escamarlans
PRINCIPALS
Llenguado
a la planxa amb guarnició de provençal
Bacallà
a la Donosti
Calamars
farcits amb la seva amanida
Peus
de porc amb bolets
Garró
de pernil cuinat a baixa temperatura
“Les botifarres” de Can Rovira a la brasa amb
guarnició
Entrecot
de vedella a la brasa amb guarnició
Magret
d’ànec a la brasa amb guarnició
Picanya
de vedella “tall tendre i gustos”
Preu: 20 € (IVA.
inclòs)
Consum mínim per persona 1 menú
Demaneu la nostra carta de vins
*Totes les verdures i hortalisses de temporada són de
collita pròpia i ecològiques.
No hay comentarios:
Publicar un comentario