23/8/14

menu dissabte



Menú a la carta
Dissabte 23 d’agost del 2014

ENTRANTS

Crema de carbassa amb crostons de parmesà
Amanida de llagostins
Amanida Waldorf “apit, poma i nous”
Esqueixada de bacallà amb olivada
Macarrons amb salsa pesto
Torrada d’escalivada amb formatge de cabra
Carpaccio de peus de porc
Caneló amb beixamel de ametlla tendre
Arròs d’escamarlans


PRINCIPALS

Llenguado a la planxa amb guarnició de provençal
Bacallà a la Donosti
Calamars farcits amb la seva amanida
Peus de porc amb bolets
Garró de pernil cuinat a baixa temperatura
 “Les botifarres” de Can Rovira a la brasa amb guarnició
Entrecot de vedella a la brasa amb guarnició
Magret d’ànec a la brasa amb guarnició
Picanya de vedella “tall tendre i gustos”


Postres, vi de la casa, aigua mineral inclosos

Preu: 20 €  (IVA. inclòs)

Consum mínim per persona 1 menú
Demaneu la nostra carta de vins

*Totes les verdures i hortalisses de temporada són de collita pròpia i ecològiques.

No hay comentarios: