25/7/14

menu dissabte



Menú a la carta

Dissabte 26 de juliol del 2014


ENTRANTS

Sopa de meló amb pernil
Amanida de formatge de cabra
Amanida de llagostins
Amanida de Waaldorf
Torrada de pa de pagès amb d’escalivada i anxoves
Pernil ibèric de gla amb pa de coca
Estofat de mongetes tendre amb ceba, tomàquet i pernil ibèric
Provolone al grill amb guarnició
Arròs negre


PRINCIPALS

Llucets fregits a la provençal
Bacallà amb mongetes gratinat amb allioli suau
Calamars amb patata encebada
Hamburguesa al grill amb ceba caiguda i formatge
Peus de porc amb bolets
Costella ibèrica rostida al forn amb humus
Botifarres a la brasa amb guarnició
Entrecot de vedella a la brasa amb guarnició
Magret d’ànec a la brasa amb guarnició



Postres, vi de la casa, aigua mineral inclosos

Preu: 20 €  (IVA. inclòs)

Consum mínim per persona 1 menú
Demaneu la nostra carta de vins

*Totes les verdures i hortalisses de temporada són de collita pròpia i ecològiques.

No hay comentarios: