Menú a la carta
Dissabte 26 de juliol del 2014
ENTRANTS
Sopa
de meló amb pernil
Amanida
de formatge de cabra
Amanida
de llagostins
Amanida
de Waaldorf
Torrada
de pa de pagès amb d’escalivada i anxoves
Pernil
ibèric de gla amb pa de coca
Estofat
de mongetes tendre amb ceba, tomàquet i pernil ibèric
Provolone
al grill amb guarnició
Arròs
negre
PRINCIPALS
Llucets
fregits a la provençal
Bacallà
amb mongetes gratinat amb allioli suau
Calamars
amb patata encebada
Hamburguesa
al grill amb ceba caiguda i formatge
Peus
de porc amb bolets
Costella
ibèrica rostida al forn amb humus
Botifarres
a la brasa amb guarnició
Entrecot
de vedella a la brasa amb guarnició
Magret
d’ànec a la brasa amb guarnició
Preu: 20 € (IVA.
inclòs)
Consum mínim per persona 1 menú
Demaneu la nostra carta de vins
*Totes les verdures i hortalisses de temporada són de
collita pròpia i ecològiques.
No hay comentarios:
Publicar un comentario