16/7/14

menu del dia




dimecres  16 de juliol  de 2014


ENTRANTS

Crema freda de carbassó
Amanida Cèsar
Empedrat de seques amb tonyina
Fideua de Vilanova
Esqueixada de bacallà  (supl. 6€)
Pernil ibèric i pa amb tomàquet (supl. 6€)


PRINCIPALS

Peix del dia
Botifarra de porc al grill amb guarnició
Ragout de vedella amb patates i bolets
Garró al forn amb verduretes
Bacallà amb guarnició (supl. 7€)
Entrecot de vedella al grill (supl. 7€)


LES  POSTRES

Macedònia
Flam d’ou amb nata
Gelat de xocolata
Iogurt casolà
Pastis d’ametlles  


Vi de la casa i aigües inclosos
• Gasosa Casa Negre 1/2 l: 0,90€, 1 l. 1,50€


SERVEI MÍNIM 1 MENÚ PER PERSONA

Preu:  12 €  (iva inclòs)

No hay comentarios: