25/4/14

menu dissabte



Menú a la carta
   
Dissabte 26 d’abril del 2014

ENTRANTS

Sopa freda de tomàquet amb crostons d’all i alfàbrega
Amanida waldorf
Amanida provençal
Carpaccio de vedella amb “Harry’s bar”
Estofat de llenties amb salmó
Trinxat de col i patata amb papada del coll
Raviolis als 4 formatges
Arròs de costella i botifarra amb cargols
Ous al benedictine


PRINCIPALS

Salmó a la planxa amb salsa tàrtara
Bacallà amb seques i allioli gratinat
Sípia a la planxa am gremolota
Costella de porc al forn amb puré de cigrons
Pollastre de pagès a baixa temperatura amb botifarra del perol
Conill a la mostassa
Peus de porc amb bolets
Entrecot de vedella a la brasa amb guarnició
Magret d’ànec a la brasa amb guarnició


Postres, vi de la casa, aigua mineral inclosos

Preu: 20 €  (IVA. inclòs)

Consum mínim per persona 1 menú
Demaneu la nostra carta de vins
*Totes les verdures i hortalisses de temporada són de collita pròpia i ecològiques.

No hay comentarios: