Menú a la carta
Dissabte 26 d’abril del 2014
ENTRANTS
Sopa
freda de tomàquet amb crostons d’all i alfàbrega
Amanida
waldorf
Amanida
provençal
Carpaccio
de vedella amb “Harry’s bar”
Estofat
de llenties amb salmó
Trinxat
de col i patata amb papada del coll
Raviolis
als 4 formatges
Arròs
de costella i botifarra amb cargols
Ous
al benedictine
PRINCIPALS
Salmó
a la planxa amb salsa tàrtara
Bacallà
amb seques i allioli gratinat
Sípia
a la planxa am gremolota
Costella
de porc al forn amb puré de cigrons
Pollastre
de pagès a baixa temperatura amb botifarra del perol
Conill
a la mostassa
Peus
de porc amb bolets
Entrecot
de vedella a la brasa amb guarnició
Magret
d’ànec a la brasa amb guarnició
Preu: 20 € (IVA.
inclòs)
Consum mínim per persona 1 menú
Demaneu la nostra carta de vins
*Totes les verdures i hortalisses de temporada són de
collita pròpia i ecològiques.
No hay comentarios:
Publicar un comentario