dijous 24 d’abril de 2014
ENTRANTS
Crema de carbassó
Amanida de cruixents
Estofat de cigrons amb bledes de l’hort
Espagueti a la bolonyesa
Esqueixada de bacallà
(supl. 6€)
Pernil ibèric i pa amb tomàquet (supl. 6€)
Amanida Xató amb les truites (supl. 8€)
PRINCIPALS
Paella marinera
Peix del dia
Conill al grill amb patata al caliu i all i oli
Peus de porc a la jardinera
Bacallà amb guarnició (supl. 7€)
Entrecot de vedella al grill (supl. 7€)
LES POSTRES
Fruita temps
Pastis del dia
Gelat variat
Flam d’ ou amb nata
Préssec en almívar
Vi de la casa i aigües inclosos
• Gasosa Casa Negre 1/2 l: 0,90€, 1 l. 1,50€
SERVEI MÍNIM 1 MENÚ PER PERSONA
Preu: 12 € (iva inclòs)
No hay comentarios:
Publicar un comentario