dijous  17
de setembre  de 2015
Menú
PRIMERS
Brou a la reina
Amanida verda
Paella marinera
Esqueixada de bacallà (supl. 6€)
Pernil ibèric amb coca de pa amb tomàquet (supl.
6€)
SEGONS
Peix del dia – Llucet i maireta fresca enfarinada
Llibret de 
llom farcit de pernil i formatge
Full de culata de vedella a la planxa amb
guarnició
Llom de bacallà (supl. 8€)
Filet de vedella (supl. 9€)
Rovelló 6€  
-   ½ ració 4€ 
LES 
POSTRES –Esculli entre postres o cafè
Fruita del temps
Iogurt de préssec 
Flam d’ou
Tiramisú
Gelat variat
BEGUDES
porró de blanc de Gandesa o negre Priorat o
copa de cervesa o aigua mineral, copa de vi Sumarroca (supl. 1’5€)
*El menú inclou: un primer, un segon, unes
postres i una beguda
Preu:
             
12 €  (iva inclòs)
Mig Menú 
9 €  (iva inclòs)
No hay comentarios:
Publicar un comentario