16 d’agost 2015 
Vermut dels diumenges
PRIMERS
 Crema de carbassa amb les seves llavors i
encenalls de parmesà
 Amanida de formatge de cabra
 Amanida de tomàquets i seitons marinats
 Esqueixada de bacallà amb taronja
 Ensaladilla russa amb llagostins i pernil
ibèric
 La coca feta al moment d’escalivada i anxoves
 Pernil ibèric i pa de coca amb tomàquet
 Arròs caldós amb gamba vermella 
SEGONS
Lluç
de palangre a l’all cremat
 Bacallà amb seques i all i oli
 Sípia a la planxa 
 Conill gourmet d’ull negre cuinat a baixa
temperatura
 Magret d’ànec a la brasa amb peres a la sangria
 Costelletes de cabrit arrebossades
 Picanya de vedella    a la brasa amb patates roses   
 Cuixa de cabrit rostida (supl. 5€)               
Les
botifarres de Can Rovira amb seques                                                       
Postres, vi de la casa, aigua mineral inclosos
            Preu:
24€  (IVA. inclòs)
Consum mínim per persona 1 menú
*Totes les verdures i hortalisses de temporada
són de collita pròpia i ecològiques.
No hay comentarios:
Publicar un comentario