dimarts  11 d’agost  de 2015
ENTRANTS
Crema tèbia de porros amb crostons de pa 
Amanida provençal
Amanida de mongeta tendra i patata
Tallarines a la carbonara 
Esqueixada de bacallà  (supl. 6€)
Pernil ibèric i pa de coca amb tomàquet (supl.
6€)
PRINCIPALS
Peix del dia
Arròs de muntanya
Conill a la cassola amb bolets
Xurrasco al grill amb guarnició
Entrecot de vedella al grill (supl. 8€)
Magret d’ànec al grill (supl. 6€)
LES 
POSTRES
Fruita natural
Flam d’ou
Iogurt de préssec 
Pastis tres xocolates
Bombó de gelat
Vi de la casa, porró de blanc de Gandesa o
negre Priorat o 
copa de cervesa i aigües inclosos
• Gasosa Casa Negra 1/2 l: 0,90€
SERVEI MÍNIM 1 MENÚ PER PERSONA
Preu: 
12 €  (iva inclòs)
No hay comentarios:
Publicar un comentario