12 de juliol 2015 
     Vermut
dels diumenges
   PRIMERS
 Sopa de meló freda amb pernil ibèric
 Amanida Cèsar
 Amanida de mongeta tendra de l’hort
 Esqueixada de bacallà amb taronja
 “Ensaladilla” russa amb llagostins i pernil
ibèric
 Coca feta al moment amb d’escalivada i anxoves
 Pernil ibèric amb pa de coca sucat amb
tomàquet
 Arròs caldós amb gamba vermella
 Musclos amb salsa marinera
SEGONS
 Sípia a la planxa amb patata al caliu i all i
oli
 Tonyina vermella a la planxa amb samfaina
 Cuixa de xai desossada farcida a la catalana
amb puré de patata
 Tall rodó rostit amb bolets
BRASES                                                               
 Conill Gourmet d’ull negre                              
 Magret d’ànec                                                         
 Peus de porc                                                                
 Salsitxa 
de Can Rovira                                    
 Xistorra de Can Rovira
 Full de culata de vedella “tendre i gustosa”
Postres, vi de la casa, porró de blanc de
Gandesa o negre del Priorat, aigua mineral inclosos
Preu: 24€ 
(IVA. inclòs)
Consum mínim per persona 1 menú
*Totes les verdures i hortalisses de temporada
són de collita pròpia i ecològiques.
No hay comentarios:
Publicar un comentario